KNVB Bekerfinales District Noord morgen bij JVZ

Bekerfinales in Zuidwolde.
Foto: Gita Lopulisa
Zuidwolde – Zuidwolde is morgen het middelpunt van het voetbal van de drie noordelijke provincies. Dan worden de KNVB Bekerfinales District Noord gespeeld op Sportpark Woltingeslag. De organisatie ligt in handen van Jeugdvoetbal Zuidwolde (JVZ) en er worden de komende dagen de laatste spreekwoordelijke puntjes op de i gezet.
Tijdens deze dag nemen 96 teams deel en worden 108 wedstrijden gespeeld worden. Deze teams hebben dit seizoen de halve finales van de regionale bekercompetitie weten te bereiken. Tijdens de finales gaan zij strijden om de felbegeerde bekertitel district noord. Eén van de finalisten is het team JO10-2 van JVZ, dat het onlangs opnam in de bekercompetitie tegen ACV JO10-4 uit Assen. De winnende punten gingen mee naar Zuidwolde, wat inhoudt dat ze vanzelfsprekend geplaatst zijn voor de bekerfinale.
Bekerfinales op Woltingeslag.

Drukte rond sportpark

Om de finales in goede banen te leiden is JVZ vorig jaar al begonnen met de organisatie. Zo zijn omwonenden van het sportpark ruim op tijd op de hoogte gebracht van de te verwachten drukte en is er intensief contact met de gemeente en bedrijven. Het verkeers- en parkeerplan is rond en er wordt onder meer gebruik gemaakt van de omliggende parkeerplaatsen op zowel het sport- als industrieterrein. Daarnaast worden zo’n 100 vrijwilligers ingezet voor diverse taken en werkzaamheden en zijn medische zorg en EHBO geregeld.

Samenwerking

JVZ is er trots op, mede in het kader van het 15-jarig bestaan van JVZ, dat de KNVB de organisatie van de KNVB bekerfinales district Noord aan JVZ heeft toegewezen. In samenwerking met de moederverenigingen VVZ en ZZVV, de gemeente en deelnemende bedrijven hoopt JVZ voetballend Zuidwolde op de kaart te zetten.
Belangstellenden uit Zuidwolde en omgeving zijn uiteraard van harte welkom om op 1 juni de bekerfinales bij te wonen. Een ieder wordt daarbij verzocht om zoveel mogelijk op de fiets naar het sportpark te komen.

Reacties

article
24512
KNVB Bekerfinales District Noord morgen bij JVZ
Zuidwolde – Zuidwolde is morgen het middelpunt van het voetbal van de drie noordelijke provincies.
https://de-wolden.nieuws.nl/nieuws/24512/jvz-maakt-zich-op-voor-knvb-bekerfinales-district-noord/
2019-05-31T09:34:16+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/77/2019/05/13103304/Bekerfinales-Noord-Zuidwolde-3.jpg
bekerfinales noord, JVZ, woltingeslag
Nieuws, Sport