Met collega’s meedoen aan de Echt’n Run

Echt'n Run 2018.
Foto: Artizzl Media

Echten – Na een groot succes van de twee voorgaande jaren, heeft het bestuur besloten om wederom een Echt’n Run te organiseren. De run vindt plaats op zondag 29 september.

Het bestuur is alweer enige tijd druk bezig met allerlei voorbereidingen.  Inmiddels is er ook al weer een aantal keren vergaderd. En zo langzamerhand is de derde editie van de Echt’n Run al weer een heel eind op weg.

Net als de voorgaande jaren is de run weer verdeeld  in een aantal categorieën. Het zal dan ook dit jaar wederom een spektakel worden, waar zowel jong als oud aan deel kan nemen. Nieuw dit jaar is  een speciale Bedrijvenrun. Een bedrijf kan zich opgeven voor deze categorie en ontvangt één ,of meerdere startbewijzen voor een koppel (twee personen), plus wat leuke extra’s als consumptiebonnen. Daarnaast vermeldt de organisatie uiteraard de naam van het bedrijf op onze website en sociale media.

Inschrijfdatum

‘Wanneer de inschrijfdatum is en wat voor hindernissen de deelnemers moeten overwinnen houden we nog even geheim. Maar spectaculair zullen de hindernissen zeker zijn. Het parcours wordt wel in hetzelfde gebied als vorig jaar gesitueerd. Dit is het veiligst. Voorgaande jaren hebben we daarvoor alle steun  en bijdrage gekregen van de grondeigenaren en  de sponsoren’, meldt de organisatie.

Zonder sponsoren en medewerking van grondeigenaren is een evenement zoals dit niet mogelijk. ‘Daarom hopen wij ook dit jaar wederom  op hun  medewerking. Maar laten we zeer zeker al die vrijwilligers niet vergeten. Bij de vorige edities konden we rekenen op zo’n 75 vrijwilligers die ons tijdens de Echt’n Run maar ook met de opbouw daarvan hebben geholpen. Deze mensen zijn onmisbaar.’ Op 19 september dit jaar vindt daarom weer een speciale vrijwilligersavond plaats om alle vrijwilligers uit te leggen wat er van hun verwacht wordt.

Nieuwe kracht

Het bestuur is voor dit jaar uitgebreid met een nieuwe topper ,hij is sinds een paar jaar woonachtig in Echten en heeft genoeg ervaring met Obstacleruns, dus voor het bestuur zeker een welkome aanvulling. De organisatie, het bestuur is een mengeling van  bestuurders van onder andere de Activiteitencommissie d’Olde Karke, Stichting Kraaienbosch en Echtenaren of oud-Echtenaren met veel verstand en organisatorisch talent voor een Obstaclerun. Martijn, Peter en Els de Jong, Mieke Mul, Jeanette von der Heide, Remco Hempen en nieuwkomer Vincent van der Gagt, organiseren dit jaar met heel veel enthousiasme de derde Echt’n Run.

Wie zich wil aanmelden als vrijwilliger of als sponsor, moet maar eens kijken op de website, www.echtnrun.nl, voor de mogelijkheden.

Reacties