Gerard Joling gestrikt voor GigaGfestival

GigagG 2015 met de Dikdakkers.
Foto: Artizzl media

Pesse – Op donderdag 23 mei is het weer zover. Dan is het tijd voor de 12e editie van het GigaGfestival en het belooft weer een groot spektakel te worden. Achtereenvolgens worden optredens verzorgd door Mooi Wark, René Karst, Belinda Kinnear, Evert Baptist en Gerard Joling. Allemaal topartiesten die graag komen optreden in de feesttent in Pesse.

Bij aankomst van de bezoekers vermaakt dweilorkest De Knollenplukkers uit Ruinen het publiek. De presentatie is in handen van William Bossong, het festival begint om 19.30 uur en duurt tot 22.30 uur.

Lieneke Hessels: “De voorverkoop loopt als een trein, via internet kunnen de kaarten gemakkelijk besteld worden.  Ook bij de tent zullen nog kaarten worden verkocht”. De Stichting Activiteiten voor Jongeren met een Beperking, die het festival organiseert, is bijzonder ingenomen met het feit dat veel bedrijven bereid zijn om een sponsorbijdrage te leveren. Aliene Haar: “Een groot aantal bedrijven staat loyaal tegenover het GigaGfestival, dat geeft vertrouwen voor de toekomst”.

Ideale locatie

De feesttent in Pesse aan de H. Reindersweg 5 is een ideale locatie voor dit evenement. “Voor het podium is een speciaal rolstoelvak ingericht”, vertelt Else Bakker. “De tent is ontzettend groot en iedereen heeft een goed zicht op het grote podium”. Er is ook een ruim buitenterrein waar eten en drinken te krijgen is. Alles is deze avond rolstoelvriendelijk ingericht, speciaal voor mensen met een beperking”, aldus Annet Bols, één van de vele vrijwilligers.

Ook de auto kunnen de bezoekers makkelijk kwijt. “Direct naast de tent is voldoende parkeergelegenheid”, aldus parkeerwachter Leo Zanders, “je kan voor de tent in – en uitstappen”. De hele avond zullen ongeveer 40 vrijwilligers aanwezig zijn om de bezoekers een prachtige avond te bezorgen en alles in goede banen te leiden.

De website http://www.gigagfestival.nl wordt druk bezocht. Luuk Fieten, de webbeheerder: “We krijgen enorm veel bezoekers op de site, dit betekent dat er veel interesse is.Samen maken we van het GigaGfestival weer een onvergetelijke avond, iedereen heeft er nu al ontzettend veel zin in”.

Ook de facebookpagina:  www.facebook.com/GigaGfestival krijgt enorm veel “likes” en wordt veel gedeeld. Op deze pagina worden de actualiteiten weergegeven.

Reacties