Vierde editie van Pinkenpop Ansen op 1 juni

Foto:

Ansen – Na het grote succes van voorgaande jaren zal dit jaar alweer de vierde editie van het Pinkenpop festival plaatsvinden. Met een bomvol programma dat ook deze editie vermaak biedt voor jong en oud.

Dit jaar vindt Pinkenpop voor het eerst in de maand juni plaats én zal er voor het eerst op twee podia gespeeld worden! Deze twee podia worden bespeeld door maar liefst zes verschillende bands. Met 12AM, In MY Tree, Jack Bottleneck, Jick Munro & The Amazing Laserbeams, Van Deele en 5th Wheel heeft de organisatie weer een gevarieerde line-up weten vast te leggen. Van stevige Rock- en Folkmuziek, tot een lekker stukje Country en Americana en van soloartiest tot zevenkoppige band, Pinkenpop 2019 staat garant voor veel en goede muziek.

Omlijsting

Naast de muzikale omlijsting biedt het festival vermaak voor jong en oud. Zo is er voor de jonge festivalgangers een blagenparadijs met veel vertier en is er ook dit jaar voor de wat oudere festivalganger genoeg stof tot nadenken. Uiteraard wordt er ook deze editie aan de inwendige mens gedacht en zal de kermis zeker niet ontbreken.

Naast alle voorbereidingen voor editie 2019 heeft de organisatie ook nog tijd gevonden om de vernieuwde website te lanceren, deze website is volgens de organisatie zeker een bezoek waard. Er zijn nog steeds losse kaarten in de voorverkoop te koop, deze zijn via de website te bestellen.

Natuurlijk is er tijdens het festival nog veel meer te zien en te beleven. Wat dat allemaal is, kan iedereen zelf ervaren zaterdag 1 juni van 15.00 uur tot 01.00 uur op het festivalterrein Ruinerdijk 21 in Ansen. Kaarten zijn nog in de voorverkoop beschikbaar via de vernieuwde website: www.pinkenpop.nl

Reacties