Avond4daagse Ruinen biedt extra verrassing

Dit jaar even geen vierdaagse.
Foto: Artizzl Media

Ruinen – Dit jaar wordt alweer de 4e editie van de Avond4daagse Ruinen georganiseerd, sinds vorig jaar onderdeel van Stichting Promotie Ruinen. Een gezellig vierdaags wandelevenement dat start op dinsdag 14 mei en eindigt op 17 mei, met aansluitend de medaille uitreiking en het eindfeest bij Buitencentrum de Poort.

Een succesvol wandelevenement dat ieder jaar weer meer deelnemers weet te trekken. Naast de grote opkomst van deelnemers uit Ruinen zelf, komen ook steeds meer deelnemers uit de omliggende dorpen. Ook aan de mindervalide deelnemer is gedacht; de route voor de 5km is geschikt voor rolstoelgebruikers. Om de minder fanatieke wandelaar tegemoet te komen is mogelijk om alleen de laatste avond te wandelen, het is dan mogelijk om naast de 5 km en 10 km te kiezen voor de 2,5 km. Deze laatste afstand is uitermate geschikt voor de hele jonge wandelaar.

Vorig jaar was weerman Piet Paulusma er nog bij namens SBS6.

Sponsoring

De Avond4Daagse kan niet zonder sponsoring door ondernemers uit het dorp. Tijdens de route zijn ook dit jaar weer de bekende ‘limonade-stops’ aangevuld met lekkernijen van Bakkerij Steenbergen, ’t Vershuus en de Marskramer. COOP Wim van Dijk heeft dit jaar een extra verrassing voor de wandelaars. ‘Wat precies houden we nog even geheim, maar een klein tipje van de sluier: je mag ‘m elke dag weer komen vullen’, verwijst de organisatie eigenlijk al naar de verrassing.

De laatste avond wordt de tussenstop verzorgt door ’t Neie Punt. Vanuit hier begint ook de 2,5 km met alle wandelaars samen. Aansluitend is er volop vermaak bij het eindfeest bij Buitencentrum de Poort, waar ook dit jaar weer een springkussen beschikbaar gesteld wordt door Speeltuinstichting Ravotti. De organisatie roept iedereen op om op deze dag zijn mooiste, leukste en/of grappigste outfit aan te doen en zo te zorgen voor een spetterende intocht. En wie weet draagt de brandweer ook dit jaar weer haar “spetters” bij!

Opgeven kan via [email protected]

Reacties