Wandelvierdaagse Zuidwolde komt eraan

De organisatie.
Foto: Compleet in Beeld

Zuidwolde – Binnenkort begint de 13e Avondwandel4daagse van Zuidwolde. Op dinsdag 14 mei is de eerste wandelavond. Ook dit jaar krijgen de wandelaars weer een aantal mooie routes voorgeschoteld. De wandelaars kunnen kiezen uit routes van 5 en 10 kilometer. Elke avond kan gestart worden tussen 18.00 uur en 19.00 uur.

De voorverkoop van de Avondvierdaagse stempelkaarten is inmiddels gestart bij Stuifzand Allerhande, Hoofdstraat 57 te Zuidwolde. Op de eerste dag starten de wandelaars bij Zantingehof binnen in de binnentuin, ingang via de Oosterweg. Op woensdag starten de wandelaars bij het Tonckenshuis, via hoofdingang binnen bij het restaurant. Donderdag 16 mei, de derde wandeldag, kent een nieuwe startlocatie: Dorpshuis Linde. Vanaf deze startplaats zijn twee hele mooie wandelroutes uitgezet. De laatste avond, vrijdag 17 mei, wordt er gestart vanaf de zwembad De Waterlelie. De wandeltocht eindigt dan bij de sporthal, waar de 5 en 10 km wandelaars zich verzamelen voor de intocht. Om 20.00 uur start muziekvereniging Woudklank vanaf de sporthal via de Kerkenbosweg, Kerkstraat, Kerkinge naar het centrum, waar de wandelaars binnengehaald worden met muziek en bloemen. De finish is dan op het kerkplein van de hervormde kerk en daar ontvangen de wandelaars hun medaille.

Vrolijke intocht

Net als voorgaande jaren hoopt de organisatie weer op een vrolijke intocht met veel verklede groepen. Dit jaar is het thema ‘gekke haren’. De organisatie hoopt dat er op de laatste dag dan ook veel mensen verkleed zijn. De mooiste groep/persoon wordt verrast met iets lekkers. Voor meer info; avond4daagsezuidwolde.nl en volg hun Facebook pagina voor de laatste nieuwtjes!

Op de foto van links naar rechts Claudia Colenbrander, Herman van Arragon, Alinde Willems, gehurkt Janneke Bennink.

Reacties