Burgemeester wandelt met inwoners in Drogteropslagen

Wandelen bij Drogteropslagen.
Foto: Joop Verburg

Drogteropslagen – Voor de tiende keer op rij organiseert de gemeente De Wolden, dit jaar met medewerking van Streekbelang Drogteropslagen, de jaarlijkse wandeling met de burgemeester. De wandeling start op vrijdag 7 juni om 15.00 uur bij het dorpshuis ’t Drogterhuus en laat de deelnemers de mooie plekken van Drogteropslagen zien.

Iedereen die nieuwsgierig is naar deze omgeving, of vragen, tips en adviezen heeft voor burgemeester Roger de Groot, is van harte welkom. Burgemeester Roger de Groot is nog steeds blij met deze wandelingen. “Ieder jaar krijg ik tal van goede tips tijdens de wandeling. Ook is de wandeling bij uitstek geschikt om samen over ideeën na te denken. Ik merk dat steeds meer inwoners zelf het initiatief nemen in hun eigen leefomgeving. Hier ben ik erg blij mee.”

Wie in een informele sfeer met de burgemeester wil spreken en wil genieten van een prachtige wandeling is welkom op vrijdag 7 juni vanaf 15.00 uur bij het dorpshuis ’t Drogterhuus, Drogteropslagen 42a in Drogteropslagen. De wandeling/het ‘dorpsommetje’ start om 15.30 uur en heeft een lengte van ongeveer 5 kilometer.

Reacties