Marjan Steenbergen Zuidwoldiger van het Jaar

Marjan Steenbergen
Foto: Berthilde de Groot

Zuidwolde – Marjan Steenbergen is gisteravond benoemd tot Zuidwoldiger van het Jaar 2019. Ze kreeg de oorkonde uit handen van burgemeester Roger de Groot en mocht daarna haar ‘steen’ in de straat voor het gemeentehuis leggen.

Marjan Steenbergen is altijd druk met taken waar de gemeenschap profijt van heeft. Haar inzet voor de intocht van Sinterklaas en het grote sinterklaasfeest bijvoorbeeld, wat zij 15 jaar heeft georganiseerd. ‘Samen met heel veel vrijwilligers heeft zij er jaren voor gezorgd dat veel kinderen naar het gemeentehuis kwamen en een geweldig sinterklaasfeest mochten beleven’, aldus de burgemeester.¬†Verder zet zij bijvoorbeeld zich in voor theaterkuil De Falieberg, Korfbalvereniging ZKC’19 en speelt samen met Henk Tissingh leuke typetjes op/bij de straatactiviteiten van de Ondernemersvereniging. Uiteraard had ze ook gisteravond weer een bijzondere uitdossing gekozen voor een typetje.

De uitreiking vond plaats tijdens een droge en gezellige Oranjeavond, georganiseerd door Ondernemersvereniging Zuidwolde. Daar waren veel organisaties aanwezig om hun doelstellingen te propageren, zoals de mensen die druk zijn met het theaterstuk rond Mina Koes, maar natuurlijk ook stichting de Meule van Wassens.
Lees ook Oranjeavond met verkiezing Zuidwoldiger van het Jaar

Reacties