Onderhoud aan fietspaden in Alteveer en Ruinerwold

Werk aan fietspaden.
Werk aan fietspaden.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Alteveer – In opdracht van het college van B en W pleegt NTP Infra BV uit Hattem van maandag 29 april tot en met vrijdag 3 mei onderhoud aan drie fietspaden in gemeente De Wolden. Het gaat om fietspaden in Alteveer en Ruinerwold.

In Alteveer betreft het het fietspad vanaf de Oosterweg tot einde asfalt bij de oversteek nabij huisnummer 10. Tijdens de werkzaamheden worden fietsers de rijbaan opgestuurd. Het verkeer op de rijbaan krijgt daarom een snelheidsbeperking.

Het fietspad Jan Haarstraat in Alteveer/Kerkenveld betreft het deel vanaf de Oosterweg tot einde asfalt nabij de komgrens Kerkenveld. Tijdens de werkzaamheden worden fietsers de rijbaan opgestuurd. Het verkeer op de rijbaan krijgt daarom een snelheidsbeperking.

Ruinerwold

In Ruinerwold gaat het om het gehele fietspad tussen Ruinerwold en de gemeente Meppel. Het fietsverkeer wordt omgeleid via Boerpad. Tussen Boerpad en de gemeente Meppel gaan fietsers op de rijbaan Haakswold. Voor het verkeer op de rijbaan Haakswold wordt een snelheidsbeperking worden ingesteld.

Door (weers)omstandigheden kan een aanpassing van de planning noodzakelijk zijn. Via deze site worden wijzigingen aangegeven.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen