Ruimte voor deelnemers Klik & Tik in de Wijk

Foto:

De Wijk – Voor de cursus lik en Tik in de bibliotheek van de Wijk is nog ruimte voor deelnemers. Internet is een belangrijke factor geworden in het dagelijks leven. Bankzaken, belastingaangifte of communiceren met anderen. Bijna alles gaat tegenwoordig via internet.

Bibliotheek De Wijk organiseert daarom de cursus Klik & Tik. Hier worden deelnemers digitaal vaardig zodat zij zelfstandig deel kunnen nemen aan het digitale verkeer. Er is ruimte voor nieuwe deelnemers vrijgekomen. Elke vrijdag is er van 10.00 tot 12.00 uur gelegenheid om langs te komen.

Tijdens de cursus leren de deelnemers hoe zij websites kunnen zoeken, e-mailen en bestanden kunnen downloaden. Het is niet noodzakelijk om eerdere ervaring met de computer te hebben om mee te doen. Naast basisvaardigheden is er ook mogelijkheid tot verdieping. Bijvoorbeeld het gebruik maken van je DigiD of het werken met een tablet.

Meedoen

Mensen die interesse hebben om deel te nemen kunnen elke vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur terecht in Bibliotheek De Wijk. Deelname aan de cursus is gratis en er is geen lidmaatschap van de bibliotheek nodig. Het is mogelijk voor deelnemers om gebruik te maken van de digitale voorzieningen in de bibliotheek, maar het meenemen van een eigen laptop/tablet heeft de voorkeur. Voor vragen over de cursus kunnen belangstellende deelnemers contact opnemen met de bibliotheek.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen