Busreis met De Zonnebloem langs de bollen

Foto:

Ruinerwold – De Zonnebloem afdeling De Wolden heeft weer twee bijzondere activiteiten op stapel staan. Nadat ze in maart een goedbezochte filmmiddag hebben gehad, staat er voor 25 april een busreis op het programma.

De bus voert de groep langs de bloeiende tulpenvelden in de polder, met de meest prachtige kleuren. Er wordt ook een bezoek gebracht aan een tulpenboerderij waar de koffie klaar staat met wat lekkers. Voor een maaltijd met een smakelijk visje wordt doorgereden naar Urk. Vertrek is om ongeveer 13.00 uur en de verwachting is dat de bus om 20.00 uur weer terug is. De bus is voorzien van een lift, dus ook geschikt voor deelnemers in een rolstoel. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor mensen met een beperking.

Zangmiddag

Voor de zangmiddag op 14 mei gaat De Zonnebloem naar Ruinerwold. De Brincksanghers uit Havelte zullen daar voor optreden. Ook dit belooft weer een hele gezellige en muzikale middag te worden. Voor informatie of aanmelden: Lammie Boerman tel:0522-452013 of mail naar: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen