Asperge Oogstfeest is terug in Zuidwolde

Foto: Weiland

Zuidwolde – Dit jaar vindt er weer een Asperge Oogstfeest plaats in Zuidwolde, namelijk op zondag 5 mei. Vanaf 12.30 uur zijn de lekkerbekken van harte welkom bij Kwekerij Weiland (Burg. Tonckensstraat 64, Zuidwolde).

Dit jaar heeft de organisatie gekozen voor een andere aanpak; de prijs is €47,50 voor alle heerlijke, vers bereide gerechten en amuses, inclusief drie passende wijnen van verschillende wijnboeren uit de regio. De overige dranken zijn op nacalculatie die op uw persoonlijke drankenkaart worden genoteerd. Uiteraard nemen weer diverse restaurants uit de omgeving hieraan deel en vindt een rondleiding plaats op het aspergeveld van Kwekerij Weiland. De deelnemende bedrijven worden voorgesteld via de Facebookpagina.

Wie niet kan op 5 mei, is vrijdag 3 mei en zaterdag 4 mei ook welkom. organiseren we hetzelfde concept, alleen dan met behulp van Plattelandsrestaurant Op de Deel en van de Belt Catering en Verhuur.  Zij verzorgen deze twee avonden waar liefhebbers vanaf 18.00 uur welkom zijn.

Opgeven kan via [email protected]. Let op: uw aanmelding is pas definitief wanneer een bevestiging is ontvangen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen