Grote verloting zwembad De Waterlelie

Foto: Compleetinbeeld

Zuidwolde – Zwembad De Waterlelie houdt een grote verloting. De opbrengst is bedoeld voor de familieglijbaan die op het wensenlijstje van de bezoekers staat.

De activiteitencommissie is steeds op zoek naar nieuwe manieren om het zwembad te promoten, maar ook naar middelen om het zwembad te laten voortbestaan. Bovendien is het zwembad, als wens van de bezoekers, aan het sparen voor extra faciliteiten, zoals een familieglijbaan. Dit jaar wordt er een thermometer geplaatst bij het zwembad, zodat precies zichtbaar is welk bedrag tot nu toe gespaard is, maar ook hoeveel er nog bij moet om deze familieglijbaan aan te kunnen schaffen.

“Het zwembad is laagdrempelig en toegankelijk voor iedereen, daarom hopen we dat iedere bezoeker zijn of haar steentje wil bijdragen. Dit jaar hebben we daarom een loterij opgezet”, aldus Leonie Kroeze. De bezoeker koopt één of meerdere loten aan de kassa. Uit de verkochte loten worden elke week minimaal twee prijswinnaars bekend gemaakt. De prijs voor één lot is €2,-, drie loten kosten €5,- en zeven loten €10,-. Elke week worden de prijswinnaars, indien gewenst, op de foto gezet voor de site en social media. Hierbij wordt ook de ondernemer/onderneemster die de prijs geschonken heeft genoemd.

Bijzondere prijzen

Er zijn verschillende bijzondere prijzen te winnen, zoals een tractor, entreekaartjes voor een attractiepark, een meter rollade, kinderfeestje op locatie of een fotoshoot. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door ondernemers en onderneemsters. “Het is bijzonder te noemen dat zoveel ondernemers zich spontaan hebben aangemeld”, vertelt Joke Kloeze, “je merkt echt dat het zwembad wordt gedragen en ook leeft bij de ondernemers”. Op een groot doek op een prominente plek in het zwembad is een groot aantal van de ondernemers die de verloting steunen te zien.

Zwembad de Waterlelie Zuidwolde, zeskampspel

Activiteiten

Naast de verloting zijn er tal van activiteiten dit seizoen, waaronder de jaarlijks terugkerende activiteiten, zoals: Moederdag ontbijt op bad, Vaderdag bandenrace, de Zwemloop (22 mei) en de Zwem4daagse (2/3/4/5 juli). Ook de Obstaclerun, die vorig jaar voor het eerst georganiseerd werd en een groot succes bleek, wordt dit jaar weer georganiseerd op 22 juni. Dit jaar zijn er ook een aantal nieuwe activiteiten: Zeemeerminclinic (5/12 juni) en Auto te water experience (24 augustus). Dit laatste is een unieke ervaring voor iedere bestuurder. Abonnementen zijn te bestellen voor 13 april.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen