De Slenken heeft nu echte deuren

Nieuw seizoen de Slenken komt eraan.
Nieuw seizoen de Slenken komt eraan.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

De Wijk – Het zwemseizoen in de Wijk begint op zaterdag 27 april. Dan gaan voor het eerst de deuren open van zwembad De Slenken. Echte deuren, want de ijzeren hekken zijn verdwenen. Afgelopen winter is het zwembad verbouwd en het resultaat is meteen bij aankomst al goed te zien: een keurige pui met een ruime nieuwe kiosk.

Nieuwe entree.

En dat is nog niet alles: het zwembad is voorzien van een doucheruimte met meerdere douches, zodat zwemmers comfortabel en uit de wind kunnen douchen. Er wordt nog steeds hard gewerkt om alles op tijd klaar te krijgen en dat gaat zeker lukken.

Abonnementen

Ondertussen is de voorverkoop van zwemabonnementen gestart. Tot en met 21 april geldt een voordelig tarief. Verder is het mogelijk in te schrijven voor zwemlessen en voor diverse activiteiten. Het complete overzicht van abonnementen, zwemlessen en activiteiten is te vinden op www.zwembaddeslenken.nl. Bestellen en inschrijven kan hier ook.

Wie die niet via internet kan bestellen en/of betalen, kan op twee ochtenden terecht bij de Coop in De Wijk: zaterdag 13 april van 9.00 tot 12.00 uur en zaterdag 20 april van 9.00 tot 12.00 uur. Er zitten dan vrijwilligers klaar die de bestelling invoeren. Graag pasfoto en bankpas/reader meenemen of gepast contant geld. Er komen geen speciale afhaalmomenten voor de abonnementen. Ze liggen vanaf de opening klaar in het zwembad.

Versterking  welkom

Het zwembad kan altijd versterking gebruiken. Wie een bijdrage wil leveren als vrijwilliger, kan zich melden. Er zijn diverse klussen: eenmalig of gedurende het hele seizoen en van verkoop tot onderhoud van de tuin. Er is ook een vacature in het bestuur, dus wie graag mee wil denken over hoe het zwembad het meest succesvol gemaakt kan worden, is welkom. Mailen kan naar [email protected].

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen