Ruinen heeft weer een Burgemeester

Burgemeester opent Burgemeester.
Foto: Eigen foto

Ruinen – En weer is Ruinen een restaurant rijker: woensdagmiddag werd Restaurant De Burgemeester aan de Brink geopend. Niemand minder dan Burgemeester De Groot voltrok de officiële openingshandeling. Eigenaren Mehmet en Berdien hebben in slechts enkele maanden hun voormalige croissanterie annex pizzeria An de Brink uitgebouwd tot een compleet nieuw restaurant. Niet alleen is het pand twee keer zo groot, ook is het concept uitgebreid.

‘We kunnen nu verse pizza’s en döner maken en bieden bovendien een uitgebreide lunchkaart. Door de extra ruimte hebben we fors meer zitjes kunnen realiseren, waardoor het écht een restaurant is geworden waar inwoners en toeristen gezellig kunnen lunchen of dineren’, aldus Berdien.

Facelift

De uitbreiding is mede mogelijk gemaakt door de Runers Jan Bork en Ronald Luning, die ’t Olde Gemeentehuus van Ruinen vorig jaar aankochten. Zij hebben de complete locatie van een facelift voorzien en bovendien nieuwe ondernemers gevonden die hun bedrijf naar deze plek verhuisden. De opening van De Burgemeester is de hekkensluiter in een rij van feestelijke openingen aan de Brink na Armt Wheelworks en restaurant ’t Wapen van Ruinen. Met de creatieve naamgeving van het restaurant hebben het voormalige gemeentehuis én het dorp Ruinen weer een ‘eigen’ burgemeester.

Reacties

article
22967
Ruinen heeft weer een Burgemeester
Ruinen – En weer is Ruinen een restaurant rijker: woensdagmiddag werd Restaurant De Burgemeester aan
https://de-wolden.nieuws.nl/nieuws/22967/ruinen-heeft-weer-een-burgemeester/
2019-03-07T07:45:30+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/77/2019/03/07074511/De-Burgemeester-Ruinen.jpg
berdien korten, de burgemeester, jan bork, oude gemeentehuis, ronald luning
Nieuws, Zakelijk, Zakelijk