Oosteinde verandert eind juni in zomers Tirol

Feest in Oosteinde.
Feest in Oosteinde.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Oosteinde – Het Zomerfeest Oosteinde is altijd het laatste volle weekend van juni en ze hebben daar het programma nu al rond. Dit jaar valt dat op vrijdag 28 juni, zaterdag 29 juni en zondag 30 juni. Dit jaar wordt het een Tiroler Sommerfest, waarbij het feest in het teken staat van Tirol. Buurtvereniging Oosteinde heeft hiervoor een fantastisch programma samengesteld.

Op de vrijdagavond is het Tiroler avond en komt DJ Immer Hansi! Party? Jawohl! Hij is de meest geboekte fest & après-ski gangmaker van 2019. Alles met één doel: 100% stimmung. Tussen de muziek door ontstaat er bovendien allerlei hilarische wahnsinn met het publiek. DJ Immer Hansi heeft al jaren ervaring opgedaan. Zowel in Nederland als in de Oostenrijkse bergen.

Peanuts

Op de zaterdagavond wordt het Tiroler thema even een beetje losgelaten en bezorgt de organisatie de feestgangers met de band Peanuts een heerlijk festivalgevoel. Deze sympathieke vijfkoppige muziekmotor brengt iedereen samen met een show vol muzikale verwondering. Een interactieve avond waarbij de aanwezigen via de mobiele app hun favoriete nummers live kunnen aanvragen bij de band. Veel special effects, maffe gadgets en de muzikale high-five die Peanuts met Oosteinde aangaat. Zowel op de zaterdag- en zondagavond omlijst Feest DJ Roelof Hof de avond met zijn heerlijke opzwepende muziek. Het wordt groot feest!

Frietfeest

Op vrijdag 28 juni komen in de ochtend de kinderen aan bod met activiteiten en een frietfeest. In de middag is er een talentenjacht: Oosteinde sucht Das Supertalent, ’s avonds gevolgd door het Tiroler Summerfest plus Tiroler spellen als zeskamponderdeel. Zaterdagmorgen is er natuurlijk de optocht van versierde wagens. Zondag begint de dag met een brunch met aansluitend de zeskamp. Feest DJ Roelof Hof sluit het feest af.

Voor meer informatie en de huisregels, zie https://bvoosteinde.nl/zomerfeest-2019/

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen