d’Olde Kamp wint Boomhut Battle met overmacht

Ansen – De Boomhut Battle, het televisieprogramma van de EO, is gewonnen door team groen. Dat betekent dat de boomhut van camping d’Olde kamp in Ansen tot de beste van de vier nieuwe boomhutten in Drenthe is verkozen.

De uitslag werd zaterdagavond bekendgemaakt in de uitzending, waarvan de opnames al in november in het Shakespeare Globetheater in Diever werden geschoten. Juryvoorzitter en boomhut-expert Rob van der Wulp was op alle manieren verrast door de boomhut in Ansen. ‘Ik moest eerst kijken waar de hut was, want deze gaat helemaal op in de natuur. Hij ziet er fantastisch uit. De trap zit mooi verstopt en versterkt het boomhutgevoel, er is constant contact tussen buiten en binnen en dan die dakbedekking’, verwees Van der Wulp naar de plaggen.

Kritische noot

Hij had ook wel een kritische noot. ‘De veiligheid op het terras is een dingetje, daar moet nog wel wat aangebracht worden om te voorkomen dat kinderen tussen de spijlen door naar beneden vallen.’ Als eindecijfer kreeg de hut een 8 en opgeteld bij de eerder verkregen 9 en 8 was het gemiddelde een 8,3. Dat was sowieso al voldoende voor de 3winst, maar omdat het team ook de speciale onderdelen het beste had volbracht, kwam er ook nog eens een punt bij.

Voor camping-eigenaars Bert en Elly van Zanten was de winst, die ze maanden stil moesten houden, een mooie opsteker. ‘We zijn ontzettend trots op deze aanwinst. Er zijn al vele boekingen binnen zonder dat we überhaupt een volledige foto hebben kunnen laten zien.’ Als extraatje vanwege de gewonnen Battle, geeft de camping voor de personen die boeken in de periode van 16 tot en met 20 februari, voor een verblijf in 2019, 10% korting.

Zie ook Boomhut Battle is in volle gang (op de tv dan)

Marketing Drenthe

Op de andere deelnemende campings en bedrijven, camping Landgoed Tolhek in Anderen, camping Drouwenerzand in Drouwen en Joytime Vrijetijdsactiviteiten in Grolloo verschenen ook prachtige bouwwerken. De boomhutten op Tolhek en Drouwenerzand Vakantiepark, kunnen net als op d’Olde Kamp geboekt worden voor overnachtingen. De boomhut bij Joytime is voor familiefeestjes en bedrijfsuitjes.

Marketing Drenthe start vandaag in samenwerking met de deelnemende bedrijven met een campagne om de nieuwe boomhutten landelijk onder de aandacht brengen. Zaterdag namen de gedeputeerden Henk Brink en Henk Jumelet een kijkje bij de boomhut in Ansen, daar was ook wethouder Gerrie Hempen bij.

Reacties

gallery
22674
d'Olde Kamp wint Boomhut Battle met overmacht
Ansen – De Boomhut Battle, het televisieprogramma van de EO, is gewonnen door team groen.
https://de-wolden.nieuws.nl/nieuws/22674/dolde-kamp-wint-boomhut-battle-met-overmacht/
2019-02-17T10:05:53+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/77/2019/02/17100418/pn30012018-Boomhut-Ansen5.jpg
bert en elly van zanten, boomhut battle, EO, olde kamp ansen, rob van der wulp
Nieuws, Zakelijk, Zakelijk