Wijnproeverij in Bibliotheek Zuidwolde

Foto: Eigen logo

Zuidwolde – Wij van Wijnen verzorgt vrijdagavond 1 maart in Bibliotheek Zuidwolde een wijnproeverij van zes verschillende Italiaanse wijnen. Wij van Wijnen is een jong bedrijf dat zich richt op het importeren van de lekkerste Italiaanse wijnen naar Nederland. Kevin Graafland (Veenendaal) en Stefan Haverkort (Zuidwolde) werken als wijnimporteurs rechtstreeks met wijnboeren in Italië en maken geen gebruik van een tussenhandel. Hierdoor leveren zij unieke producten die niet in de Nederlandse detailhandel te verkrijgen zijn. Ze voeren hun bedrijf nu nog hobbymatig, Kevin is verzekeringsadviseur en Stefan is hypotheekadviseur. Hun bedrijf groeit en zij hopen er ooit van te kunnen leven. Verkoop vindt vooral plaats via hun website en aan de horeca.

Tijdens de proeverij kunnen deelnemers zes verschillende Italiaanse wijnen proeven die Kevin en Stefan goed verkopen en bij het seizoen passen: prosecco (bubbel), zoete witte (dessert)wijn, witte droge wijnen, rosé en rode wijnen. Uiteraard zijn er bijpassende hapjes. Er volop ruimte om te proeven, vragen te stellen en wijn te bestellen.

De proeverij start om 20.00 uur tot 23.00 uur. Deelname kost € 20,-. Aanmelden kan tot uiterlijk 22 februari in Bibliotheek Zuidwolde via 088-0128290 of [email protected]
De wijnproeverij gaat door bij minimaal 15 personen.

Reacties