Een- Twee steunt stichting babyspullen

Joke Kloeze (links) en Annemarie Zantingh.
Foto: Eigen foto

Zuidwolde – Een-Twee is een hippe, frisse winkel met een verrassend mooi en eigentijds assortiment tweedehandskleding, dat iedere dag weer wordt aangevuld. De winkel van Joke Kloeze is een samenwerking aangegaan met de Stichting Babyspullen, waarvoor Annemarie Zantingh een inzamelingspunt beheert.

Stichting Babyspullen verzamelt  gebruikte en nieuwe babyspullen en maakt daar babystartpakketten van. Deze pakketten worden gratis  verstrekt via diverse hulpverleningsinstanties aan (aanstaande) ouders die het financieel moeilijk hebben. In Nederland groeit 1 op de 9 kinderen op in armoede. Stichting Babyspullen heeft door heel Nederland inzamelpunten waar iedereen gebruikte en nieuwe babyspullen kan doneren. Annemarie Zantingh is vrijwilliger van de Stichting Babyspullen en dus tevens inzamelingspunt. Via de winkel Een-Twee wordt aan de stichting de overgebleven babykleding gedoneerd.

Er worden babystartpakketten van gemaakt. Het babystartpakket bestaat uit twee delen en bevat kleding en verzorgingsspullen voor baby’s en dreumesen tot anderhalf jaar. Babystartpakketten zijn verkrijgbaar in een jongens en meisjes variant. (Aanstaande) ouders kunnen via hulpverleningsinstanties, zoals de Voedselbank of Jeugdzorg, een pakket aanvragen.

Perfect bruikbaar

Een-Twee verkoopt van alles. Lieve baby- en stoere kinderkleding voor jongens en meisjes. Positie- en dameskleding, met daarbij veel moois om de outfit áf te maken: sjaaltjes, tassen, riemen en schoenen. En voor sportende kinderen, die steeds weer uit hun sportkleding groeien, is er ook van alles zoals voetbaltenues, voetbalschoenen, paardrijbroeken, gympakjes en nog veel meer. Alles tweedehands, alles nog perfect bruikbaar en zo mooi als nieuw. ‘Er is niets leuker dan snuffelen in onze collectie, geweldige outfits vinden en bij het afrekenen ontdekken, dat u voor kleine prijsjes unieke kleding heeft gekocht, aldus Joke.

Luiers

Wie zelf (baby-) kleding over heeft, of kruiken, hydrofiele luiers en beddengoed, kan dat inbrengen in de winkel. ‘Wij verkopen de ingebrachte kleding en de inbrenger ontvangt een percentage van het verkoopbedrag. Wanneer een kledingstuk niet wordt verkocht, doneert Een-Twee  dat aan een van de goede doelen. Daar is nu een nieuwe samenwerking ontstaan met stichting Babyspullen.

Een-Twee is gevestigd aan Industieweg 10 in Zuidwolde. Informatie via www.babyspullen.nl of www.een-twee.nl

Reacties

article
22585
Een- Twee steunt stichting babyspullen
Zuidwolde – Een-Twee is een hippe, frisse winkel met een verrassend mooi en eigentijds assortiment
https://de-wolden.nieuws.nl/nieuws/22585/een-twee-steunt-stichting-babyspullen/
2019-02-14T08:22:46+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/77/2019/02/13182401/en-Twee.jpg
annemarie zantingh, Een-Twee, joke kloeze, stichting babyspullen
Nieuws, Zakelijk, Zakelijk