Audities De Wolden’s Got Talent komen eraan

Finale van 2018.
Finale van 2018.
Foto: Artizzl Media / Peter Nefkens

Ruinerwold – Kinderen met welk talent dan ook kunnen zich weer aanmelden voor de nieuwste editie van De Wolden’s Got talent. Op maandag 25 februari is de eerste voorronde in Zuidwolde, daarna volgen de andere grote kernen. De finale staat gepland op vrijdag 5 april in Ruinerwold.

Het gaat om kinderen die goed kunnen dansen, zingen, toneelspelen, acrobatiek of iets anders. Misschien wel een huisdier dat kunstjes heeft geleerd. Aanmelden voor deze spetterende talentenjacht kan nu al, kinderen mogen alleen auditie doen of met een groepje. ‘Geef je snel op voor één van de audities en wie weet kom jij wel in de grote show’, aldus de organisatie.

Audities

De audities zijn op maandag 25 februari, 15.30 uur in De Boerhoorn, Zuidwolde, dinsdag 26 februari, 15.30 uur in De Havezate, de Wijk, woensdag 27 februari, 15.00 uur in ‘t Neie Punt, Ruinen en op donderdag 28 februari, 15.30 uur in de Buddingehof, Ruinerwold. In dat laatste dorpshuis is ook de finale op vrijdag 5 april, aanvang 19.00 uur. Daar worden de finalisten door een deskundige jury beoordeeld.

Aanmelden via www.actiefnaschooltijd.nl Vragen: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen