Roefie Morsink 70 jaar lid van Vrouwen van Nu

Jubilarissen bij Vrouwen van Nu.
Jubilarissen bij Vrouwen van Nu.
Foto: Eigen foto

Ruinerwold – De Vrouwen van nu in Ruinerwold luisterden hun jaarvergadering maandag op met de huldiging van jubilarissen. In De Klok waren 69 personen aanwezig en Roefie Morsink-Mulder werd gehuldigd voor 70 jaar lidmaatschap.

Voorzitter Lammy Stevens-Mulder hield ter plekke een prachtig interview met de jubilaris. In al die jaren is er wel veel veranderd, vertelde Roefie, maar ze ging nog steeds met plezier naar de bijeenkomsten. Ze had ook nog een wens om met al de 80-jarigen en ouder een keer iets gezelligs te kunnen doen. Roefie zat in een mooi versierde stoel en ontving een bonbonnière van de Glasboetiek met het logo, een oorkonde en een mooi boeket  ook had ze een kaart gekregen van het landelijk bestuur.

Roefie Morsink 70 jaar lid.

Meer jubilea

De andere jubilarissen zijn: 55 jaar Hillie Alberts-Dekker en Dina Jalvingh-Wever; 50 jaar  Roelie Kleene-Doosje en Johanna Kreuze-Oosterhof; 40 jaar Lammie Boverhof-Bosman, Dinie Eenschoten-Hoeve, Roelie Hendriks-Slomp, Grietje Oort-Mulder, Alie Pruntel-Scholten; 25 jaar Alida Rooze-ten Oever. Ze kregen iets van de Glasboetiek of een briefopener of een speldje en een roos en een oorkonde. Ook werd afscheid genomen van verschillende commissieleden, die ontvingen een krentenbrood met boter. Tevens werden nieuwe commissieleden benoemd.

Na zes jaar moesten de Vrouwen van Nu ook afscheid nemen van voorzitter Lammy Stevens-Mulder, als nieuwe voorzitter werd Alida Rooze-ten Oever benoemd. Alida dankte de leden voor het vertrouwen en ze stelde vast dat de Vrouwen van Nu een sociale functie in de samenleving heeft. Lammy draait nog mee in het bestuur tot 1 mei en dan is er een officieel afscheid. De familie Klok werd bedankt voor de samenwerking, dat ging vergezeld van een boeket. Het nieuwe doel voor de spaarpot is Speeltuinvereniging De Woldklimmers.

Voor deze avond waren de dames van de Commissie Reizen Drenthe op bezoek, die de aanwezigen aan de hand van een Powerpointpresentatie lieten zien hoe de reizen tot stand komen en wat er aan vooraf gaat, zoals reizen uitzoeken, de kosten, touroperators vergelijken, gidsen en accommodaties vergelijken.

Op de foto ontbreken Grietje Oort-Mulder 40 jaar lid en Roelie Kleene-Doosje 50 jaar lid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen