WIJC eert verkopers loten Grote Clubactie

Grote Clubactie van eerder.
Grote Clubactie van eerder.
Foto: WIJC

De Wijk – Tijdens het traditionele oliebollentoernooi van WIJC, vond ook de prijsuitreiking plaats van de Grote Clubactie.  Zoals elk jaar werden de drie spelers die de meeste loten verkochten hadden, beloond met een (geld)prijs. Dit jaar was er een extra prijs te winnen voor het team dat de meeste loten had verkocht.

De extra prijs is een dagje met het team naar Attractiepark Slagharen inclusief bezoek aan het waterpark Aqua Mexicana met drie interactieve glijbanen. Het park bestaat dit jaar 55 jaar en viert dit graag gezamenlijk met ons! Dit bleek een goede stimulans en heeft geleid tot een prachtig eindbedrag van de Grote Clubactie van maar liefst 2063 euro. Een bedrag dat ten goede komt aan diverse WIJC activiteiten en materialen.

De vereniging wil alle kopers van de loten en de voetballers van JO10, JO11, JO12, JO15 bedanken voor hun inzet. In het speciaal worden bedankt Luca Stekelenburg (60 loten), Seye Oostra (57 loten), Tieme Klomp (52 loten), alle voetballers van JO12-1 (met een gemiddelde van 20 loten), Attractiepark Slagharen en Henriet Oostra voor de organisatie van deze actie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen