Kerstdiner bij kinderopvang MoreThanKidz Olivo

Foto: MtK Olivo

Zuidwolde- Kinderopvang MoreThanKidz Olivo sluit kerst feestelijk, maar bovenal heerlijk af. Dinsdag genoten maar liefst 60 BSO kinderen van een sfeervol kerstdiner. Donderdag was het de beurt aan 30 peuters van de kinderopvang.

Gekleed in colbertjasjes, gilletjes, stropdassen, en de mooiste jurkjes zaten dinsdagavond maar liefst 60 kinderen aan de sfeervol gedekte tafels van zaal “de Burgemeester” in het Tonckenshuys. Deze zaal evenals een groot deel van de maaltijd is speciaal voor de naastgelegen kinderopvang en dit samenzijn, ter beschikking gesteld door het Tonckenshuys.

Dinsdagavond was het de beurt aan 30 peuters die genoten van 3 kwartier kerstsfeer tijdens hun kerstdiner. Tijdens het toetje en bij binnenkomst van een van de leidsters vertelde een kindje enthousiast: ”ik heb lekker gesmullen”. Ondanks de druk in deze tijd, zijn kinderen wel gevoelig voor rituelen. De kinderopvang zet de rituelen dan ook even door. Samen met hun ouders en kinderen luiden zij graag 3 januari, onder het genot van een hapje en een drankje, het nieuwe jaar in.

 

Reacties