Oliebollenactie Woudklank op 29 en 31 december

Foto: Eigen foto

Zuidwolde – Muziekvereniging Woudklank zet de Oliebollenactie, de jaarlijkse traditie aan het einde van het jaar, voort. Op zaterdag 29 december van 8.00 uur – 20.00 uur en op maandag 31 december van 8.00 – 17.00 uur verkopen leden bij supermarkt PLUS Van Tongeren op beide dagen versgebakken oliebollen, en nieuw dit jaar, ook appelflappen en appelbeignets.

De vereniging zorgt ervoor dat de ouderen van het Tonckenshuys oliebollen bezorgd krijgen en bij de Zantingehof en Kerkestaete wordt op maandag 31 december van 10.00 uur – 12.30 uur huis-aan-huis verkocht.

Met de opbrengst kan de vereniging extra instrumenten aanschaffen, onderhouden maar ook jeugdactiviteiten en optredens van de orkesten en slagwerkgroepen bekostigen. Het hele jaar werken leden mee aan diverse acties, waarvan de oliebollenactie al vanaf de begintijd van de vereniging in de jaren zeventig wordt georganiseerd. Elk jaar is het een gezellige en zeer gewaardeerde actie, zo blijkt uit de verkoop van jaarlijks ruim 6000 oliebollen.

Reacties