Natuurmonumenten zoekt groene harten

Nationaal Park Dwingelderveld, Bezoekerscentrum Natuurmonumenten, Ruinen, Drenthe, Nederland, Europa
Foto: Andries de la Lande Cremer

Ruinen – Het bezoekerscentrum Dwingelderveld en de beheereenheid Zuid-Drenthe hebben diverse vrijwilligersvacatures. Zowel publieksfuncties als beheerwerk. Daarom houdt Natuurmonumenten een informatieavond op dinsdag 15 januari om 19.30 uur in bezoekerscentrum Dwingelderveld, Benderse 22 in Ruinen.

Wie denkt het groene hart te hebben dat Natuurmonumenten zoekt, is welkom op de bijeenkomst. Daar worden de vele facetten van het vrijwilligerswerk voor en in de natuur belicht. Tijdens deze avond geven vooral vrijwilligers uitleg over de vacatures.

Jaarrond ondersteunt een grote groep vrijwilligers Natuurmonumenten met diverse werkzaamheden in het Dwingelderveld bij het bezoekerscentrum, schaapskooi Achter ’t Zaand in Lhee en in de andere natuurgebieden van Zuid Drenthe, waaronder het Mantingerveld en landgoed de Klencke.

De vrijwilligersvacatures variëren van gastheerschapsfuncties, zoals balie en jeugdactiviteitenbegeleiders tot medewerkers in het beheer. Maar Natuurmonumenten zoekt ook handige klussers voor het onderhoud van het gereedschap en het op orde houden van de werkschuren. Ben jij gastgericht en heb je iets met schapen of wolverwerking dan biedt de locatie bij schaapskooi Achter ’t Zaand leuke mogelijkheden.

Info:

Reacties