Kerstbomen drive-in-winkel Ruinerwold geopend

Foto: Eigen foto

Ruinerwold – Sinterklaas is nog maar net in het land en de kerstliefhebbers kunnen alweer aan hun trekken komen. In Ruinerwold is namelijk zaterdag de eerste kerstbomen drive-in-winkel van de hele gemeente De Wolden geopend.

Ondernemer Nico Westenbrink is duidelijk over de voordelen: ‘Je kunt de kerstboom droog in de kofferbak van de auto laden. Je zet de auto voor de winkel en klaar.’ De keuze is groot en de bomen zijn zo vers als het maar kan. Deze eerste kerstbomen drive-in is te vinden bij InOutHout.nl aan de Dokter Larijweg 87 in Ruinerwold. Westenbrink laat weten dat het ook  mogelijk is om een kerstboom bij de mensen thuis te bezorgen nadat de keuze ter plekke is gemaakt. En als december dan weer wat langer op stoom is, bakt de familie Westenbrink ook weer de nodige oliebollen. InOutHout.nl is ook deelnemer aan het Kerstrondje in Ruinerwold op 8 en 9 december.

In de zaak is sowieso de hele komende periode een Kerstshow te vinden, terwijl tevens kerstworkshops te volgen zijn. Informatie over al deze activiteiten is te vinden op http://www.inouthout.nl

Reacties