Kerstrondje Ruinerwold toe aan 19de editie

Deelnemers.
Foto: Eigen foto

Ruinerwold – Voor de 19e keer wordt dit jaar het Kerstrondje georganiseerd in het mooie Ruinerwold. Op 8 en 9 december worden weer vele bezoekers verwacht voor de tien bedrijven die volledig zijn ingericht in de kerstsfeer.

Het thema dit jaar is ‘onthaasten’. ‘Ga lekker zitten en geniet van alle mooie dingen die wij u bieden’, aldus de organisatie. Op de Facebookpagina van het Kerstrondje is tevens een fotowedstrijd te vinden: maak de meest relaxte kerstfoto en maak kans op een mooie prijs. De eerste prijs van deze wedstrijd is een etentje voor twee personen bij café de Kastelein en de tweede prijs is een relax pakket. De foto kan verzonden worden naar [email protected]

Dickens singers

Tijdens het Kerstrondje zorgen de Dickens singers voor live muziek, 8 december om 14.00 uur bij het Groene Geschenk. Om 15.00 uur schuiven ze door naar de Karstenhoeve en eindigen om 16.00 uur in de kerk in Blijdenstein. Bij alle deelnemers zijn er leuke bezienswaardigheden, gezelligheid, warmte en knusheid, eten en drinken. Het rondje is met de fiets of de auto te maken. De deelnemers dit jaar zijn Wever&Co, Inouthout, ’t Bakhuus, Groene Geschenk, De Karstenhoeve, Kerk Blijdenstein, Schilder Remmelts, Café de Kastelein, Natte neuzen hoeve en de Bloesemkrans. Kijk voor meer informatie op www.kerstrondje.nl of op de Facebookpagina.

Reacties