Drentse Bespaarmarkt ook in Alteveer

Foto: Energieloket

Alteveer – De komende wintermaanden gaat het Drents Energieloket weer de campagne ‘Drent zit er warmpjes bij’ voeren. Op 21 november is er een Bespaarmarkt in Alteveer. Samen met de Drentse gemeenten organiseert het loket Bespaarmarkten, om inwoners te informeren over woningisolatie en duurzame verwarming. Want energie besparen kan op allerlei manieren, met maatregelen zoals je beglazing vervangen of je kruipruimte isoleren. Of misschien heeft u al een goed geïsoleerde woning en wilt u alles weten over warmtepompen en gasloos wonen? De komende maanden vertelt het Drents Energieloket u alles over energie besparen hoe u in stappen richting energieneutraal wonen gaat.

Op de Bespaarmarkt geven verschillende partijen korte presentaties, over woningisolatie en duurzame verwarming. Daarnaast is er een bedrijvenmarkt, hier kunt u direct in gesprek met diverse regionale bedrijven op het gebied van isolatie en duurzame verwarming. Het Drents Energieloket is aanwezig om u te helpen met een onafhankelijk advies. Eventuele lokale partijen zoals energiecoöperaties of Buurkrachtteams zijn aanwezig om u te informeren over de mogelijkheden om samen aan de slag te gaan. De volgende Bespaarmarkten staan gepland op woensdag 21 november, Dorpshuis de Alke vanaf 19.30 uur, maandag 26 november, Van der Valk Hotel, Assen vanaf 19.30 uur en donderdag 13 december, gemeentehuis Hoogeveen, ook vanaf 19.30 uur

Aanmelden via www.drentsenergieloket.nl/aanmelden.

Er volgen de komende maanden nog meer Bespaarmarkten en activiteiten. Kijk voor meer informatie op www.drentziterwarmpjesbij.nl. 

 

 

Reacties