Reischeque De Woldstek gaat naar Sjoerd Hulzinga

Winnaar Sjoerd Hulzinga
Foto: De Woldstek

Koekange – Sjoerd Hulzinga uit Echtenerbrug is vandaag winnaar geworden van de reischeque ter waarde van 1.000 euro bij de belevings- en forellenvisvijver De Woldstek. Het was de finale van een maanden lang gaande wedstrijd wie de gemerkte vissen zou vangen.

Vanmiddag om half drie was het dan zover, de trekking van de reischeque. Alle gelukkige vissers die in de voorbije maanden een gemerkte vis hadden gevangen, zaten klaar voor de finale trekking.
Door Margriet werd in vogelvlucht het ontstaan en groei van de afgelopen 15 jaar van de Woldstek verteld, daarna werden alle foto’s waarop de namen stonden van de vissers die een gemerkte forel, meerval, zeelt of koi karper hadden gevangen, opgenoemd en in een enveloppe gedaan.

Voor iedere kanshebber was er sowieso een gesigneerd Drents kookboek, met als toepasselijke titel ‘van Sint Meerten tot Valentijn’. Nadat alle enveloppen met foto’s in de doos waren gedaan, werden deze goed gehusseld en was aan Gert Kanis de eer om hier de winnende enveloppe met foto uit te trekken. Onder tromgeroffel van alle aanwezigen werd vol spanning gewacht op het noemen van de winnaar. Sjoerd Hulzinga mocht uiteindelijk het hardst juichen.

Reacties