Coop in Ruinerwold trots op prijzen Slavakto

Lisanne en Willem.
Foto: Coop

Ruinerwold – Coop Koetsier & Medewerkers hebben goud gewonnen op de Slavakto, die maandag en dinsdag plaatsvond in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Sinds jaar en dag is dit één van de belangrijkste vakbeurzen voor de slagersbranche in Nederland. Ook de vakwedstrijden zijn sinds het bestaan van de Slavakto een belangrijk onderdeel.

De welbekende droge worst haalde het maximaal haalbare resultaat van 101 punten en behaalden een gouden ster* erbij. “Lisanne’s” filet americain en de “Willem’s” handgeknoopte procureur rollade waren goed voor een gouden beoordeling.

De Slagerij afdeling vervult een belangrijke rol binnen de Coop supermarkt van Koetsier in Ruinerwold, drijvende kracht achter dit succes is Slager Willem Tamminga. Zo heeft Koetsier ook een selectie aan producten die het predicaat hebben “lekker van Koetsier” waarvan klanten weten dat ze een goeie keuze maken voor een lekker en eerlijk product.

Feestdagen

‘Buiten de droge worst om hebben we weer twee toppers in ons assortiment en voor de komende feestdagen kunnen we dan de handgeknoopte rollade van Willem en de filet americain van Lisanne van harte aanbevelen’, aldus Koetsier.

Koetsier geniet al meer dan 90 jaar bekendheid in de regio met hun vleesproducten en als het aan Sietze Koetsier ligt zal dit nog vele jaren het geval zijn. Opa Jannes Koetsier begon in 1927 met zijn slagerij al aan de Havelterweg en de vierde generatie staat al in de startblokken om het familiebedrijf door te zetten.

Reacties