Echten klust aan dorpshuis en speelt Drenthe Quiz

d'Olde Karke als middelpunt van het dorp Echten.
Foto: Artizzl media

Echten – Het bestuur van dorpshuis d’Olde Karke houdt op zaterdag 17 november een klusdag en wil daarvoor een beroep doen op de dorpsbewoners om gezellig mee te komen helpen. Die avond is er dan ook nog de grote Drenthe Quiz in het dorpshuis.

‘We hebben heel wat in petto voor deze dag, onder andere dakgoten schoonmaken, tuinwerkzaamheden, gordijnen naaien, daklijsten schoonmaken, akoestisch plafond plaatsen in de kleine zaal en kozijnwerk afnemen’, aldus het bestuur.

Er wordt begonnen om 9.00 uur met koffie en verdeling van taken. Halverwege de ochtend is er een break met wat lekkers en tussen de middag soep met een broodje. ‘Rond de klok van drie ronden we af en hopen we dat we met elkaar kunnen zeggen; zo, dat hebbe wij mooi e doane mit mekaar. Dus is het dorpshuis je lief, kom dan samen met ons je handen uit de mouwen steken op deze verlate burendag.’

Aanmelden voor de klusdag kan voor 9 november per mail via [email protected] en geef daarbij ook vast aan bij welke klus de voorkeur ligt.

Drenthe Quiz

Om 20.00 uur begint in het verkluste dorpshuis de Echt(n) Drenthe Quiz. Wie het aandurft, kan alleen of in teamverband meedoen. Op deze avond wordt de kennis getest van Echten en Drenthe. Wie denkt heel veel van deze onderwerpen te weten, kan zich aanmelden tot 12 november via [email protected] In de pauze is er een spreker die van alles vertelt over Drenthe. Deelname is gratis, de consumpties niet.

Reacties