Concert voor de missionaire jongerenreis India

Foto:

Zuidwolde – Swingen met het Black Gospel Choir “Chosen” (bekend van TV) in de Hervormde Kerk te Zuidwolde, dat staat voor zaterdag 17 november om 20.00 uur gepland. de opbrengst is voor de missionaire jongerenreis naar India.

De jeugd van de Hervormde Kerk te Zuidwolde nodigt iedereen uit om met hen dit unieke concert bij te wonen. In december gaat een groep jongeren uit de Hervormde Kerk te Zuidwolde naar India. Middels het koken en uitdelen zorgen zij voor de bevolking daar. Tijdens deze maaltijden wordt het Evangelie aan deze mensen verteld. Naast het koken, zal de groep ook naar de leprakolonie gaan in India. Deze mensen worden afgezonderd van de bewoonde wereld, omdat men denkt dat Lepra besmettelijk is. De mensen die in de kolonie wonen spreken bijna geen mensen, zijn eenzaam en hebben de liefde van God nodig. De groep gaat zich hard maken voor de wezen en armen op straat, de leprozen in de buitengebieden en zal hierbij het Evangelie vertellen.

Bevolking 

Het gehele jaar heeft de groep acties georganiseerd om het eindbedrag van €25.000,- op te halen, wat ten goede besteed zal worden voor de bevolking in India. De groep betaalt zelf de tickets en wordt door de christelijke stichting Wifi in India ondersteund met de voorzieningen die zij nodig hebben.

Om het actiejaar af te sluiten en een knallende actie als afsluiter te organiseren, wordt er een speciale avond georganiseerd. Op zaterdagavond 17 november kan iedere belangstellende vanaf 20.00 uur meezingen en swingen. Het koor is bekend van TV, heeft gezongen tijdens de troonswisseling van koning Willem Alexander en was dit jaar te zien bij het EO programma: EO ZINGT. Roel van Velzen was ervan overtuigd; hij schakelde “Chosen” in omdat hij hun het beste koor van Nederland vindt. Ook Angela Groothuizen was onder de indruk: “Ik vind ze helemaal te gek, de lol die ze uitstralen is heel aanstekelijk”.

De kaarten kosten € 15,- inclusief koffie/thee in de pauze.  De kaartverkoop is reeds gestart en er zijn nog kaarten te bestellen.

Kaartverkoop: Rianka Bekendam, [email protected].

Reacties