Dag van de Mantelzorg met vol programma

Mantelzorgdag 2016.
Foto: Artizzl media

De Wijk – Mantelzorgers worden op 9 november in het zonnetje gezet door Stichting Welzijn De Wolden, Treant Zorggroep, ZZWD, zorggroep Noorderboog en gemeente De Wolden. Op deze Dag van de Mantelzorg organiseren zij allerlei workshops waaraan deze doelgroep mee kan doen. De dag wordt afgesloten met een buffet en een leuk avondprogramma.

Het geven van mantelzorg wordt vaak gezien als iets vanzelfsprekends. Er is meestal geen keus. Dat maakt u extra bijzonder als mantelzorger. Om u daarvoor in het zonnetje te zetten, worden er op vrijdag 9 november allerlei activiteiten georganiseerd. Zo zijn er verschillende workshops en een gezellig buffet om de dag af te sluiten.

Handmassage

De dag begint om 10.00 uur en er staat ’s morgens een wandeling op de agenda. Na de lunch beginnen de workshops, deze zijn bloemschikken, wellness, handmassage, stoelmassage, keramiek, kleuranalyse, sieraden maken en Veilig Verkeer Nederland.

De hele dag en dus ook de workshops vinden plaats in ontmoetingscentrum de Havezate in de Wijk. Mensen uit de doelgroep kunnen zich voor 2 november aanmelden voor de Dag van de Mantelzorg, tevens aan te geven aan welke activiteit ze mee willen doen. Dat kan door een e-mail te sturen naar [email protected]. Bellen kan ook: 0528-378686. Kijk voor het volledige programma op www.welzijndewolden.nl.

Reacties