Vrijwilligersfestival een feest om niet snel te vergeten

Ruinen – Het Vrijwilligersfestival dat vrijdagavond in Buitencentrum De Poort in Ruinen werd gehouden, overtrof alle verwachtingen. Ruim 250 vrijwilligers uit de hele gemeente De Wolden genoten er van de vele activiteiten die de mensen van Vip De Wolden hadden geregeld.

De binnenkomst met de drie mooie dames die zich als Pauwer Girls presenteerden was al bijzonder. Al zingend werden de gasten onthaald. Binnen was het een groot feest, met muziek, massages, hapjes en drankjes, smoothies, een sneltekenaar en Caribische activiteiten. Wat te denken van het hilarische bananenvangen, of limbodansen. Heren konden terecht bij de barbier op het podium, terwijl de gelegenheidsformatie Frankie’s Blue Cat rustig speelde. Buiten was een graffiti-workshop te volgen, al viel de deur steeds in het slot voor de mensen die weer naar binnen wilden.

Het gratis festival was weer de ultieme manier van dank zeggen voor het werk dat al die vrijwilligers jaar in, jaar uit doen voor verenigingen en instellingen. De organisatie, vooral dames die er allemaal prachtig bijliepen, kon dan ook niet anders dan dik tevreden zijn.  Dat waren de gasten ook, want het bleef lang gezellig in De Poort.

Reacties