Vrijkaarten voor speelparadijs Ballorig

De kaartjes liggen klaar.
Foto: Artizzl Media

Meppel/De Wolden – De herfstvakantie voor deze regio is weer in aantocht. Als de schoolbel vrijdagmiddag luidt en de kinderen het gebouw uitrennen, is het weer tijd voor een welverdiende week vakantie. DeWolden.Nieuws wil daar in samenwerking met speelparadijs Ballorig graag een bijdrage aan leveren.

Er liggen vijf vrijkaarten klaar voor liefhebbers. Ouders met kinderen uit de doelgroep van Ballorig die graag gratis willen spelen. Alles wat je daarvoor hoeft te doen is de Facebookpagina van DeWolden.Nieuws van een like voorzien en het bericht over deze actie delen met je vrienden. Als je de pagina ooit al een keer geliked hebt, is delen van het bericht alleen voldoende. De actie duurt tot en met vrijdag 19 oktober 12.00 uur. Vrijdagmiddag worden dan de winnaars bekendgemaakt en deze krijgen hun kaarten dan zo snel mogelijk.

De redactie van deze website zet alle ‘deelnemers’ op een rijtje en trekt hier random twee winnaars uit. Een winnaar krijgt drie vrijkaarten, de ander twee stuks. Kunnen er namelijk ook vriendjes of vriendinnetjes gratis mee.

De vrijkaartjes gelden voor alle vestigingen van Ballorig, de dichtstbijzijnde in deze regio zit in Meppel op Blankenstein, vlakbij de A32-afrit Meppel-Centrum.

Reacties