Mantra zingen in Kerk van Blijdenstein

De Bartolomeüskerk.
Foto: Artizzl Media

Ruinerwold – De herfst is de tijd van loslaten en naar binnen gaan. Mantra zingen kan je helpen om bij jezelf naar binnen te gaan. Op 13 oktober kan dat in de kerk van Blijdenstein.

Via het herhalende zingen van de relatief korte teksten en de stiltes tussen de liederen in, kom je meer tot rust en kun je beter ervaren wat er in jou leeft op dat moment. En kun jij kiezen of er dingen zijn die je wil loslaten, juist door ze onder ogen te zien.

De mantra’s komen uit verschillende culturen en spirituele stromingen en ze zijn gemakkelijk mee te zingen. De intentie hierbij is om vanuit het hart te zingen, zangervaring is niet nodig. Begonnen wordt met een meditatie.

Na afloop is er ruimte om in stilte naar huis te gaan of om te delen en samen te zijn onder het genot van een kopje thee en wat lekkers. Deze avond wordt georganiseerd door Nellie van den Berg. Zij organiseert al vijf jaar mantra zangavonden bij haar thuis en nu al voor de derde keer in deze kerk.

Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur, einde ca. 21.30 uur. De bijdrage is € 15. Aanmelden: [email protected] en info op: www.viaamoris.nl.

Reacties