Damesmode Henk Dekker Ondernemer van de Maand

In 2014 bracht premier Mark Rutte nog een bezoek aan de zaak van de familie Dekker.
Foto: Artizzl Media

Zuidwolde – Op de vraag van de redactie van DeWolden.Nieuws.nl om een ondernemer van de maand te nomineren, werd volop gereageerd door de lezers. Een aantal bedrijven sprong eruit en na een zorgvuldige afweging is Damesmode Henk Dekker uit Zuidwolde als winnaar uit de bus gekomen.

De firma Dekker viert dit jaar het 90-jarig bestaan – samen met zijn neven van Dekker Slapen en Henk Dekker Mode – en kreeg van meerdere kanten lof toegezwaaid voor de vriendelijke manier waarop het personeel de klanten van dienst is. De ophaalservice die Henk Dekker biedt aan ouderen, bijvoorbeeld uit zorgcentra uit de regio, maakt een bezoek voor deze minder mobiele ouderen tot een echt uitje en werd ook als argument genoemd om Dekker de eer te gunnen.

Promotiefilmpje

Damesmode Henk Dekker heeft met deze een promotiefilmpje verdiend op de site van DeWolden.Nieuws.nl, met uiteraard verdere verspreiding via social media. Voor de maand oktober wordt geen ondernemer gezocht, maar iets geheel anders. Dat is om te voorkomen dat deze maand weer dezelfde bedrijven worden genomineerd. Ondernemers komen later wel weer aan de beurt, alle vorige maand genoemde bedrijven hebben we ook oog zitten en blijven dan zeker in de race.

Adverteerders

Zoals de oplettende lezer al heeft gezien, is er een mooi aantal nieuwe adverteerders op de website DeWolden.Nieuws.nl verschenen. Met grote en kleine banners, soms er tussenin, zoeken deze bedrijven de aandacht van de lezers. Klik eens op een banner om meer te weten te komen over deze regionale ondernemers. Het zijn allemaal mooie bedrijven of organisaties die de moeite van een ‘klik’ meer dan waard zijn.

Om deze bedrijven extra onder de aandacht te brengen, worden deze de komende weken bediend met redactionele ruimte. Dat kan zijn in de vorm van een (promotie)filmpje of een redactioneel artikel. Ook deze content wordt weer via social mediakanalen gedeeld met de rest van de wereld.

De website DeWolden.Nieuws.nl probeert zich met deze creatieve en soms ludieke acties te onderscheiden van andersoortige nieuwssites. Langzaam maar zeker moet deze site uitgroeien tot de onmisbare schakel voor de inwoners tussen hun eigen even en alles wat zich daarbuiten afspeelt. Tips en opmerkingen zijn uiteraard van harte welkom: [email protected]

Reacties