Boerderijen wandel- en fietstocht vanuit Pesse

Foto: Artizzl Media

Pesse – Vanuit Pesse vindt zondag 7 oktober weer de Boerderijen wandel- en fietstocht plaats. De wandelroute is ongeveer 12 kilometer en de fietstocht ongeveer 30 kilometer, beide door de prachtige omgeving van Pesse.

De deelnemers bezoeken onder andere een paardenhouderij/hoefsmederij en een melkveebedrijf, de fietsers die deelnemen bezoeken daarnaast ook nog een pluimveeboerderij. Een mooie combinatie om tijdens het wandelen/fietsen een kijkje te nemen op de agrarische bedrijven. De agrarische bedrijven bieden een unieke kans om eens te laten zien, hoe het dagelijkse leven op een boerderij verloopt.

Boer zoekt vrouw

Het populaire programma Boer zoekt vrouw voor de TV is niet alleen populair om het prille geluk van de boeren te laten zien, maar ook om een kijkje achter de schermen te nemen op de boerenbedrijven. Om dit alles eens in het echt te bewonderen, bestaat de Boerderijen fiets- en wandeltocht in Pesse. Starten tussen 10.00 en 12.00 uur in De Wenning Pesse. Deelname kost € 5,00 per persoon en incl. koffie/fris en bij terugkomst in De Wenning een kop boerengroentesoep.

Reacties