Boswachter Bootcampfeestje bij Bezoekerscentrum

Schoorlse Duinen, Schoorl, Noord-Holland, Nederland, Europa, Schoorlse Duinen
Foto: René Koster

Ruinen – Bij Bezoekerscentrum Dwingelderveld aan de Benderse 22 in Ruinen ligt een nieuw kinderfeest klaar voor kinderen van 6 tot 8 jaar: de Boswachter Bootcamp. Met dit bootcampfeestje van OERRR gaan de jarige en zijn/haar vriendjes natuurlijk lekker naar buiten.

De jarige krijgt een stoere tas mee met daarin spullen die je onderweg nodig hebt en een routekaart met opdrachten. De route gaat grotendeels door het bos naast het bezoekerscentrum. Het gaat bij de opdrachten niet om winnaars of verliezers. Elk kind kan meedoen en oefent belangrijke boswachters vaardigheden, zoals de zintuigen gebruiken en zichzelf schuilhouden. En natuurlijk is er ook een fit-test, waarbij ze hindernissen moeten overwinnen.

Stevige schoenen

Voor alle kinderen tussen 4 en 12 jaar is er een verjaardagsfeest in de natuur. Er zijn feestjes met en zonder begeleiding van een boswachter. Stevige schoenen of laarzen én kleren die vies mogen worden kunnen bij geen enkel feestje ontbreken.

Bij Bezoekerscentrum Dwingelderveld kun je alle informatie krijgen over de Boswachter Bootcamp en andere feestjes en een datum reserveren. Tel.: 0522-472951.

Reacties