Jan Smit signeert nieuwe album bij kraam CD hal

Foto:

Appelscha/Ruinen – Jan Smit komt zondag 7 oktober tussen 15.00 en 16.00 uur zijn nieuwe album
‘Met Andere Woorden’
promoten en signeren. Dit zal plaatsvinden op de Boerestreekmarkt in Appelscha bij de CD Hal kraam van Klaas Prent uit Ruinen.
Jan Smit is al vele jaren vaste gast bij de CD Hal om zijn nieuwe albums te komen promoten, eerder kwam hij al met veel succes bij de CD Hal kraam op de markten in Hoogeveen en Emmen, maar ook geregeld in de winkel van de CD Hal in Ruinen. Nu komt hij zijn nieuwe album promoten, dat 20 september is uitgekomen. Het album bundelt 12 nieuwe liedjes, geschreven door bekende Nederlandse componisten.

Uitdaging

‘Ook al zijn het dit keer niet mijn eigen woorden, het was wel mijn grootste uitdaging tot nu toe’, aldus jan Smit. Anderhalf jaar geleden opperde Jan Smit het plan om 12 gerespecteerde collega’s uit het vak te vragen een liedje voor hem te schrijven. Misschien wel dat ene liedje waarvan zij vinden dat hij het altijd al eens had moeten zingen, maar misschien ook wel die nieuwe uitdagende stijl die hij anders nooit zou hebben geprobeerd.

Sanne Hans is één van de componisten en toevallig ook de enige vrouw die meeschreef aan dit project. Ook Barry Hay & JB Meijers, Guus Meeuwis, Paskal Jakobsen & Peter Slager van Bløf, Racoon en Frank Boeijen wist Jan te strikken voor dit project.

Reacties