Aandacht voor Vitaliteit bij Samen Vooruit

Links Dik Zantingh
Foto: Artizzl Media

Zuidwolde/Meppel – Volgende week vindt vierde editie van de Nationale Vitaliteitsweek plaats. Gedurende deze week van vitaliteit, die sinds 2015 jaarlijks in de laatste week van september plaatsvindt, kan je nieuwe informatie, inspiratie en kennis opdoen op het gebied van vitaliteit/gezondheid en werkgeluk. Vijf dagen aandacht en activiteiten gericht op het vergroten van vitaliteit.

Dik Zantingh, eigenaar van Vitaal en in Balans, organiseert in deze week bij Samen Vooruit  verschillende activiteiten waar iedereen aan mee kan doen. Zo kan men op maandagavond 24 september en donderdagmorgen 28 september meedoen aan een Fitness Circuit.  Door middel van verschillende oefeningen worden de verschillende spiergroepen in je lichaam getraind.

Bewust hardlopen

Op de dinsdag, woensdag en de vrijdag kan je de clinic Bewust Hardlopen volgen. Bewust Hardlopen is een moderne benadering van hardlopen, die meer ontspannen is en minder belastend. In deze clinic wordt o.a. aandacht geschonken aan loophouding, looptechniek, ademhaling, ontspanning en leefstijl.
Op dinsdagavond om 19.30 uur neemt Gertjan Drenth je mee in het proces van je onderbewustzijn. Ben jij je eigenlijk bewust dat je heel veel dingen gewoon automatisch doet? Sta je weleens stil bij hetgeen wat je doet? Mooie vragen om voor jezelf eens over na te denken.

Op woensdagavond is er de informatieavond ‘Vitaal ZIJN!’. Tijdens deze avond wordt verteld over hoe je kunt werken aan een gezonde leefstijl, ontdek je een gezonde manier van afvallen en ervaar je hoe je energieker en vitaler kunt worden.
Op zaterdag 29 september kan je ’s morgens meedoen aan een koude training en kan je ’s middags ervaren hoe het is om op een Elliptigo te rijden.
De koude training vindt plaats bij recreatieplas Engelgaarde. De overige activiteiten vinden plaats in het pand van Samen Vooruit, Zuideinde 18-18A in Meppel.
Voor meer informatie over de verschillende workshops kun je contact opnemen met Dik Zantingh via 06 51 91 00 34 of [email protected] Meer informatie is ook te vinden in de agenda op de website www.vitaaleninbalans.nl

 

Reacties