Totale verbouwing Mijn Modewereld in de Wijk

Foto: Artizzl Media

De Wijk – Mijn Modewereld heeft de nieuwe verbouwde winkel geopend, tot en met zondag is er een openingsweekend. Er is intensief verbouwd om een ultieme shopervaring met nog meer topmerken te realiseren. Tijdens het openingsweekend kunnen shoppers als één van de eersten het resultaat komen bekijken.

Naast een uitbreiding van 1730 vierkante meter winkeloppervlak, zijn ook kantoorruimte, magazijnruimte, magazijnruimte voor online winkelen en een outletstore gerealiseerd. Ook is er een achttal appartementen gerealiseerd. Het nieuwe pand is een project van B+O Architecten uit Meppel.

In het openingsweekend wordt de nieuwe winkel feestelijk gelanceerd. Bezoekers krijgen de primeur om het nieuwe pand en de nieuwe collectie van top tot teen te ontdekken. Maar ze kunnen ook meteen korting pakken: er staat een windcabine vol fashionvouchers voor de collectie in het najaar.

Experience

De winkel is enorm veranderd: naast dubbel zoveel mode en een nieuwe brasserie is de personal-shop-ruimte uitgebreid en heeft de winkel nu een eigen schoenenafdeling. De algehele insteek? Een complete shopping experience voor de bezoeker. Je gaat naar Mijn Modewereld voor mode, maar ook voor events, zoals bloemschikken en midnight shopping. Kids gaan voor fun naar de Kidsclub en personal shoppers voorzien je van modeadvies op maat. De winkel zelf geeft een flinke dosis interieurinspiratie met mooie mozaïek, stoere tegels en prachtig marmer. Ook de klassieke uitstraling van de buitenkant is het bewonderen waard met de verschillende gevels en 2 pakhuizen als pronkstuk.

Jeanette van de Belt, eigenaar van Mijn Modewereld, vertelt over de nieuwe winkel: “We zijn gaan verbouwen om meer ruimte te kunnen creëren voor inspiratie en beleving. Winkelen wordt steeds meer een dagje uit en met onze nieuwe brasserie en zitjes bij alle paskamerruimtes willen we een warme en gezellige sfeer brengen. Mijn Modewereld wordt zo een ontmoetingsplek! Het is bij ons nooit saai en gezelligheid is het belangrijkst.”

Mijn Modewereld in De Wijk is met meer dan 200 topmerken dé modewinkel voor iedereen: dames, heren, jongeren en kids. Je kunt hier terecht voor de ultieme shopervaring. Van fashion en inspiratie tot personal-shop-advies en food.

Reacties