Succesvolle schrijfster uit Zuidwolde geeft lezingen en cursus

Foto: Artizzl Media

Zuidwolde – Hoe kun je van slechts één kort krantenbericht een boek maken? Op woensdagavond 19 september vertelt schrijfster Reina Crispijn, winnares Valentijnprijs 2016, in Bibliotheek Zuidwolde wat er in haar hoofd gebeurt als zij een boek schrijft. Op woensdagavond 26 september is zij aanwezig in Bibliotheek Ruinerwold. Beide avonden zijn van 19.30 uur tot 21.30 uur en de toegang is € 3,50.

Belangstellenden die meer willen weten over het schrijven van een boek of die er al mee bezig zijn, maar tegen bepaalde problemen aanlopen, kunnen zich inschrijven voor de schrijfcursus vol praktische tips van Reina Crispijn.

Proces schrijven

Tijdens drie woensdagavonden 10, 17 en 31 oktober neemt Reina Crispijn de cursisten mee in het proces van het schrijven. Onderwerpen die aan de orde komen zijn: waar vind je een idee voor een boek, hoe werk je dat idee vervolgens uit en hoe rond je schrijven van een boek af?
Belangstellenden kunnen zich voor 3 oktober inschrijven bij Bibliotheek Zuidwolde (tel. 088-0128290) of via [email protected]. Deelname kost € 15,- voor drie avonden.

Reacties