Reestland Rally van Rotary brengt zeven mille op

Foto: Rotary

De Wijk – De vijftiende editie van de Reestland Rally van de Rotary Staphorst-Reestland bracht zondag niet alleen honderd equipes op de been, maar leverde ook nog eens 7.000 euro op voor twee goede doelen: stichting Leergeld en stichting Lezen en Schrijven.

De Reestland rally startte op de Johan Friso kazerne in Assen, de lunch werd gebruikt op landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. Zoals traditie is, vond de finish plaats op chateau-hotel De Havixhorst bij de Wijk. De deelnemers genoten van goede weersomstandigheden en hadden uiteindelijk zo’n 200 kilometer op de teller staan. Onderweg moesten de deelnemers ook nog vragen beantwoorden.

Cheques

De opbrengst van 7.000 euro wordt gelijk verdeeld over de twee doelen. Sigrid Waarsing nam namens Leergeld Meppel een cheque in ontvangst, burgemeester Roger de Groot van De Wolden deed dat namens de stichting Lezen en Schrijven. Als voorzitter van de rallycommissie reikte Bart Fehse de cheques uit. Er werd teruggekeken op een gezellige dag, de mensen hebben genoten van het mooie landschap in Drenthe en Friesland. Volgend jaar vindt de rally plaats op 31 augustus, dan uiteraard de 16e editie.

Reacties