‘Babbelen met een bakkie’ in bibliotheken begint weer

Foto: Artizzl Media

De Wijk – Het Babbelen met een bakkie start weer. Babbelen met een bakkie is een wekelijkse informele taalles in de bibliotheek, bedoeld voor inwoners van De Wijk en Ruinen en Zuidwolde en omgeving voor wie Nederlands niet de moedertaal is. Babbelen met een bakkie wordt uitgevoerd door een groep enthousiaste vrijwilligers, onder begeleiding van een professioneel docent. Nadruk bij het ‘babbelen’ ligt op het beter leren spreken van de Nederlandse taal.

Start in de nieuwe Bibliotheek van de Wijk is op woensdag 19 september, in de bibliotheek Ruinen weer op woensdag 12 september.

Babbelen met een bakkie is wekelijks (met uitzondering van de schoolvakanties) op woensdagmorgen van 10.00 – 11.00 uur in bibliotheek Ruinen en op dinsdagmorgen van 10.00 uur tot 11.00 uur in bibliotheek Zuidwolde. In De Wijk vindt het plaats op woensdag van 10.00 tot 11.00 uur en stopt het alleen in de grote vakantie.

Van mensen die zich aanmelden voor Babbelen met een bakkie wordt verwacht dat ze wekelijks en in De Wijk tweewekelijks aanwezig zijn. De toegang is gratis. Bent of kent u iemand die in aanmerking komt om deel te nemen aan het ‘Babbelen met een bakkie’, dan kan aanmelden in de plaatselijke bibliotheek of via [email protected], [email protected] of [email protected]

Reacties