Lange Frans duikt op tijdens playbackshow Zuidwolde

Lange Frans achteraan bij team De Leo's.
Foto: Facebook Volksfeest Zuidwolde

Zuidwolde – De grootste verrassing tijdens de playbackshow van het volksfeest Zuidwolde was niet de zege van team De Falieberg, maar de komst van Lange Frans. Na afloop van de show zong hij live het door team De Leo’s geschreven lied over het dorp Zuidwolde.

De Leo’s behaalden twee weken geleden veel publiciteit met het uitlekken van hun lied, zelfgeschreven, dat ze vrijdagavond zouden playbacken. Dat deden ze ook met verve, maar dat Lange Frans zelf ook nog even kwam zingen, was voor de volle tent een grote surprise. Het bleef ook niet bij ‘Het dorp van’, want de rapper pakte nog wat extra minuten mee.

Bomvol 

Het was in ieder geval weer genieten. De tent was bomvol en dat hebben de teams volgens de organisatie ook dik verdiend. Twaalf teams deden hun best om de eerste punten voor de zeskamp binnen te slepen. Met hele verschillende acts, en zoals dat gaat in Zuidwolde zijn dat voornamelijk acts van erg hoog niveau met prachtige decors, mooie choreografieën en bijpassende outfits.

Uiteindelijk kreeg team De Falieberg de meeste punten van de jury. DJ Roelof sloot de avond af.

Vanmiddag gaat de zeskamp verder op het feestterrein, vanavond is er tijdens het afsluitende feest ook nog ene theorieronde.

Reacties