Burgemeester wandelt met inwoners in Ruinen

Wandelen bij Koekange.
Foto: Artizzl Media

Ruinen – Voor de negende keer op rij organiseert De Wolden, dit jaar met medewerking van Dorpsbelangen Rune, de jaarlijkse wandeling met de burgemeester. De wandeling start op vrijdag 21 september om 15.00 uur bij het dorpshuis ’t Neie Punt’ en laat de mooie plekken van Ruinen zien. Iedereen die nieuwsgierig is naar deze omgeving, of vragen, tips en adviezen heeft voor burgemeester Roger de Groot, is van harte welkom.

‘Ieder jaar krijg ik tal van goede tips tijdens de wandeling. Ook is de wandeling bij uitstek geschikt om samen over ideeën na te denken. Ik merk dat steeds meer inwoners zelf het initiatief nemen in hun eigen leefomgeving. Hier ben ik erg blij mee’, aldus burgemeester Roger de Groot.

Wie in een informele sfeer met de burgemeester wil spreken en wil genieten van een prachtige wandeling is welkom op vrijdag 21 september vanaf 15.00 uur bij het dorpshuis ’t Neie Punt’, Jan Wierengaweg 109 in Ruinen. De wandeling start om 15.30 uur en heeft een lengte van ongeveer 5 kilometer.

Aanmelden kan tot en met woensdag 12 september via [email protected]

Reacties