Eindfeest zwembad De Slenken weekend lang

Foto: Artizzl Media

De Wijk – Zwembad De Slenken in de Wijk nadert het einde van een fantastische zwemzomer. ‘We hebben maandenlang kunnen genieten van heerlijk weer en heel veel mensen kwamen lekker zwemmen in ons mooie zwembad De Slenken. Nog een paar weken en dan zit het zwemseizoen er weer op. Op zaterdag en zondag 1 en 2 september sluiten we groots af met een geweldig eindfeest’, aldus het bestuur.

Op zaterdagochtend is er afzwemmen en om 12.00 uur opent wethouder Jan van ’t Zand de mooie outdoor fitness; iedereen mag er acrobatische toeren op uithalen. Vanaf 13.00 uur is er een stormbaan in het diepe en een waterdoolhof in het ondiepe bad en ook op de kant is er volop vermaak voor iedereen. De toegang is gratis.

Picknick

Op zondag 2 september gaat het feest gewoon nog even door. Iedereen is dan weer gratis welkom en de stormbaan en het doolhof liggen nog in het water. ‘We organiseren dan ook een picknick @ the pool waarbij de eigen gevulde picknickmand natuurlijk welkom is. Wij zorgen voor hamburgers en pizzapunten en natuurlijk is de kiosk ook ‘gewoon’ open. Vanaf 15.00 uur maken we er een minifestival van met een spetterend optreden van De Wiek live XL.’

Reacties