Tweede Westerbergen Summertrail nu 4 september

Foto: Westerbergen

Echten – De tweede Westerbergentrail in Echten vindt na de afgelasting van 25 juli nu plaats op dinsdag 4 september. Het parcours voert door de bosrijke omgeving van Echten.

Na een eerste editie van ruim 300 lopers kon een tweede editie niet ontbreken op de Drentse hardloopkalender. Vakantiepark Westerbergen en Runnersworld Hoogeveen organiseren daarom wederom deze leuke trail die geschikt is voor zowel de recreatieve loper en de prestatieloper. Aanvankelijk stond deze loop gepland op 25 juli, maar door het extreem warme weer is dit evenement toen afgelast.

Naast een loop over 1000 meter, voor de verschillende leeftijden bij de jeugd, is er een 5 en 10 kilometer loop voor de oudere lopers. Het parcours gaat door de mooie bossen en heidevelden die grenzen aan Vakantiepark Westerbergen. Hier zal tevens de start zijn van deze tweede editie. Het programma begint om 18.00 uur met de 1.000 meter: eerst jeugd tot en met 7 jaar, om 18.15 uur 8 tot en met 11 jaar en om 18.30 12 tot en met 14 jaar. Om 19.10 uur sart de 1 kilometer, tien minuten later de 5 kilometer.

Voor de snelste kinderen, heren en dames zijn er prijzen te verdienen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen