Taxatiemiddag bij Museumboerderij De Karstenhoeve

Taxatie
Foto: Petra Hessels

Ruinerwold – In museumboerderij De Karstenhoeve is zaterdag 8 september van 13.00 tot 16.00 uur een taxatiemiddag voor antiek en curiosa. Deze gaat vooraf aan de veiling van 6 oktober. Tevens is de boerderij open vanwege Open Monumentendag, vanwege deze dag geheel gratis.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen (oude) voorwerpen voor de veiling aan te bieden vindt er eerst een taxatiemiddag plaats. Taxateur Enno de Boer uit de Wijk is in De Karstenhoeve aanwezig om de waarde van de meegebrachte goederen vast te stellen. De mensen die met de spullen komen, kunnen daarna eventueel besluiten hun goederen voor de veiling aan te bieden. Het is uiteraard ook mogelijk uw goederen rechtstreeks voor de veiling aan te bieden. Aanmelden is niet nodig en de taxatie is gratis. De afgelopen jaren was wel enorm druk bij de taxaties, op tijd komen is dan aan te bevelen.

De Karstenhoeve

De Open Monumentendag is een mooie gelegenheid om de expositie ‘Arm als Job, Rijk als Boaz’ te komen bekijken, er zijn ook de gerestaureerde koetsen te bezichtigen.

Reacties